ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator
0

Jaký je rozdíl mezi Marketingem 4.0 a Marketing & Sales automatizací?

78
13.10.2016 11:14:48 - Martin Koky
Každý, kdo se alespoň trochu zajímá o marketing či business, musel v poslední době narazit na pojmy, jako je „Marketing and Sales Automation“ či „Industry 4.0“. Zatímco první termín ukrývá automatizaci marketingových a obchodních procesů, Industry 4.0 lze zjednodušeně popsat jako propojení digitálního a výrobního prostředí. V tomto článku si příblížíme další podobný pojem, kterým je Marketing 4.0.
0

Persony a jejich význam pro marketing

78
06.10.2016 14:56:05 - Martin Koky

O potřebě používat v marketingu persony se toho napsalo již mnoho a proto jsme shledali, že není nutné psát nic nového. Namísto toho jsme sesumírovali seznam, podle nás, těch nejpřínosnějších stránek, abyste si i Vy mohli v tvorbě person udělat pořádek.

1

Příklady úspěšných světových Omnichannel přístupů

03.10.2016 10:50:33 -
V předchozích článcích jsme rozebírali, co se vlastně skrývá pod aktuálně používaným pojmem "Omnichannel" a jak s takovým přístupem začít. Pokud bychom měli vše v kostce shrnout, tak se jedná o maximální využití a především propojenost všech dostupných prodejních kanálů. Jedná se především o kombinaci offline a online nakupování a komunikace, kde navíc v rámci online prostředí existuje řada zařízení od desktopů, mobilních telefonů, až po například chytré hodinky. Stěžejním slovem pak je "kombinace", tedy propojení jednotlivých kanálů tak, aby měl zákazník v jakémkoliv okamžiku stejný zážitek z nakupování. Maximální využití dostupných technologií a kanálů pro co nejpohodlnější nákup je cílem tohoto přístupu. Je třeba také odlišovat od pojmu "Multichannel", kde se pro prodej využívá také více kanálů, ale nejsou vzájemně propojené. Celková síla se tak tříští a není využitý veškerý potenciál - tento přístup už je proto nyní na ústupu.

Blog

Informace ze světa e-commerce a online marketingu, s vyšším zaměřením na CMS a marketingovou platformu Kentico a její výhody v těchto oblastech.