ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator
0

PPC reklama na Slovensku – využívat Etarget?

16.08.2019 11:36:48 -
Etarget je reklamní systém, ve kterém lze nakoupit PPC reklamu a pak jí cíleně zobrazovat prostřednictvím partnerských webů. V současnosti Etarget působí v devíti zemích střední a východní Evropy, včetně České republiky a Slovenska. V České republice většina inzerentů využívá standardní systémy Sklik a Google Ads. Pokud se ale inzerent rozhodne využít PPC reklamu i na Slovensku, má kromě Google Ads poměrně omezené možnosti. Východiskem může být Etarget.
0

Budoucnost prodeje luxusního zboží je on-line

15.08.2019 11:40:19 -
Luxusní zboží a jeho prodej online? To, co zní jako oxymóron, je ve skutečnosti jedním z nejrychleji rostoucích segmentů internetového prodeje. Jeho Mekkou jsou USA a Francie, kde dnes tržní podíl online prodeje luxusního zboží dosahuje 21 %, respektive 24 %. V roce 2018 vzrostly celosvětové online prodeje luxusního zboží o 22 % a nyní představují 10 % veškerých prodejů. A toto číslo bude nadále růst: do roku 2025 by měl podle McKinsey online prodej tvořit 25 % trhu a generovat obrat přes 91 miliard dolarů.

Blog

Informace ze světa e-commerce a online marketingu, s vyšším zaměřením na CMS a marketingovou platformu Kentico a její výhody v těchto oblastech.