ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

Trendy v digitálním marketingu v roce 2015

  • Podle Smartinsights bude patřit v novém roce mezi komerčně nejdůležitější trendy digitálního marketingu obsahový marketing, big data a marketingová automatizace včetně personalizace a behaviorálního email marketingu.
  • MarketingLand uvádí mezi významné trendy rovněž využití big data, efektivní symbiózu vlastních datových zdrojů se zdroji třetích stran a automatizaci nákupu / prodeje reklamního prostoru. 
  • Forbes v rámci své predikce online marketingových trendů v roce 2015 zdůrazňuje optimalizaci obsahu (webové stránky, reklamní bannery, atd.) pro mobilní zařízení, nárůst výdajů na inzerci na sociálních sítích, přetrvávající růst významu obsahového marketingu a obnovený zájem o email marketing.
  • Adobe předpovídá v novém roce nástup data-driven marketingu, sloučení fyzického a virtuálního světa do jediného  zákaznického kanálu přinášející personalizovaný zákaznický zážitek, a v neposlední řadě stoupající množství času, který uživatelé Internetu stráví na mobilních zařízeních místo na desktopech.
Datum zveřejnění 29.12.2014 12:51:31 od | 0 komentářů
Tagy: 2015, digitální marketing, predikce, trendy
 
3
Komentáře
Příspěvek blogu momentálně nemá žádné komentáře.
 Security code

Blog

Informace ze světa e-commerce a online marketingu, s vyšším zaměřením na CMS a marketingovou platformu Kentico a její výhody v těchto oblastech.

Poslední příspěvky

  • Žádné poslední příspěvky.