ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

Digitální transformace firmy Pro Export Plus

Digitální transformace firmy Pro Export Plus
Pro Export Plus je bezmála třicet let dovozcem řezných nástrojů na obrábění kovů, upínacího nářadí, měřidel, ručního nářadí i obráběcích strojů. Pro Českou a Slovenskou repuliku je výhradním dodavatelem nástrojů z nabídky světového výrobce NOGA. Koncovým zákazníkům (výrobním podnikům i živnostníkům z oblasti kovovýroby) prodává produkty zejména prostřednictvím sítě distributorů, avšak nepodcenila ani online prodejní kanály, které v současnosti tvoří kolem 10% obratu firmy. Protože signály z trhu naznačují, že trend prodejů online se budou i v tomto odvětví nadále navyšovat, rozhodla se, že podstatným způsobem zmodernizuje své stávající řešení tak, aby i nadále zůstala lídrem v prodeji těchto specializovaných produktů.
 
„Po analýze požadavků firmy Pro Export bylo jasné, že bude nutné přejít na zcela novou e-commerce platformu,“ vysvětluje Daniel Vjačka, projektový manažer ze společnosti Sprinx Systems.
 
Nový e-shop firmy Pro Export Plus bude nový nejen po vizuální stránce, ale bude také obsahovat nové funkce při zobrazování produktů, jejich vyhledávání a třídění. Z technologického hlediska budou změny podstatně výraznější – nový e-shop poběží kompletně v cloudovém prostředí Microsoft Azure. Digitální transformace na cloudovou platformu umožňuje překonat omezení stávajících e-commerce platforem. V případě potřeby lze v rámci cloudového platformy snadno napojovat další moduly, nahrazovat jednotlivé komponenty a celé e-commerce řešení dále rozvíjet.
 
„Od nové e-commerce platformy si slibujeme především možnost dalšího rozvoje služeb našim zákazníkům směrem k pohodlnějšímu nakupování, zjednodušení spolupráce s distributory díky novým B2B funkcím a současně i posílení našich konkurenčních výhod. Sprinx Systems se při vývoji nové e-commerce platformy pro nás stal partnerem, který má oporu ve své hluboké odbornosti v oblasti moderních obchodních řešení. Se Sprinx aktuálně vedeme úspěšný dialog a sdílíme navzájem své znalosti a zkušenosti s cílem vytvořit nadčasové řešení,“ dodává Robert Štegmann, vedoucí prodejního oddělení společnosti Pro Export Plus.
Datum zveřejnění 20.05.2019 11:18:06 od | 0 komentářů
 
0
Komentáře
Příspěvek blogu momentálně nemá žádné komentáře.
 Security code

Blog

Informace ze světa e-commerce a online marketingu, s vyšším zaměřením na CMS a marketingovou platformu Kentico a její výhody v těchto oblastech.

Poslední příspěvky

  • Žádné poslední příspěvky.