ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

Budoucnost je v evoluci zákaznických řešení

Budoucnost je v evoluci zákaznických řešení
Pravidelně sledovat a orientovat se ve všech novinkách a možnostech je nejen časově náročné, ale mnohdy se může zdát, že jedinou možnou cestou, jak udržet krok s online trendy, je úplné nahrazení stávajícího řešení. To je ale cesta revoluce – nákladná, riskantní a nejistá. Naši zákazníci se nás často ptají, jaký postup navrhujeme a jaký je podle nás ten správný způsob, jak si „nenechat ujet vlak“.

Ve Sprinxu spíše než v revoluci věříme v evoluci, tedy aby zákaznické řešení mohlo růst spolu s růstem zákazníkova podnikání. A to při zohlednění moderních trendů, robustnosti i rychlosti a s důrazem na možnost co nejméně komplikovaného rozšíření a přizpůsobení. Evoluce stávajícího řešení je pro zákazníka nejméně riskantní cestou, ať už z ekonomického hlediska, nebo z hlediska rychlosti zapracování změn bez zbytečné chybovosti. Netřeba dodávat, že pro online prodejce může být jakýkoliv delší čas nedostupnosti jejich e-shopu likvidační.

Budoucnost e-commerce řešení vidíme v technologiích jako je React, který vyvinula společnost Facebook pro rychlé a efektivní vytváření moderních webových aplikací s menším objemem nutného kódování. Místo toho, aby vývojář pracoval na celé webové aplikaci, může využít předpřipravených komponent, které dle požadavků skládá do funkčního celku. A v budoucnu může jednotlivé komponenty libovolně zaměňovat. Takový přístup je levnější, rychlejší a méně invazivní. I proto se React těší nejen naší, ale i celosvětové popularitě.   
 
Nejen o digitální transformaci, personalizaci a dalších trendech si můžete přečíst v magazínu The Doers a na našem blogu sprinx.com/Blog/Vse.
Datum zveřejnění 16.10.2019 11:44:33 od | 0 komentářů
 
0
Komentáře
Příspěvek blogu momentálně nemá žádné komentáře.
 Security code

Blog

Informace ze světa e-commerce a online marketingu, s vyšším zaměřením na CMS a marketingovou platformu Kentico a její výhody v těchto oblastech.

Poslední příspěvky

  • Žádné poslední příspěvky.