ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

Sprinx byl u představení Kentico 9

Sprinx byl u představení Kentico 9
23 - 25.11. jsme se účastnili Kentico Connection, historicky poprvé konaného v Brně, domovském městě Kentica. Připraven byl bohatý předkonferenční program, prohlídka sídla firmy, představení Brna a jeho památek, stejně jako řada networkingových akcí. Díky účasti několika desítek Gold partnerů, z velké většiny zahraničních, byl ideální prostor pro výměnu informací z oboru i navázání nových kontaktů.
 
Hlavní částí Connection pak bylo samozřejmě představení Kentico 9 a na něj navazující téměř čtyři desítky přednášek. Ve vývojářské části nás zaujala zejména podpora MVC, či funkce Continuous Integration, což mohou být do budoucna základní stavební kameny pro nová řešení na platformě a tedy i ve Sprinxu. Už se opravdu těšíme na první realizaci v tomto prostředí!
 
V marketingové části bylo podrobněji představeno například nové Campaign Center, kde je možné podstatně snadněji spravovat vše týkajícícho se kampaně z jednoho místa, definovat cíle a připravovat emailové šablony, či třeba auto-generovat populární trackovací UTM parametry. Velmi povedené je nové prostředí reportingu s funnell reportem, v případě definice více postupných cílů. Líbilo se nám i ubezpečení, že se jedná o první verzi, která bude na základě feedbacku od partnerů dále výrazně doplňována o nové funkcionality. Náš osobní tip - větší napojení na e-commerce, např. nákupní košík, či provázání s dalšími výkonostními kampaněmi.

Z dalších přednášek můžeme vyzdvihnout například nejčastější marketingové strategie v B2B segmentu od Petra Passingera, či best practices v oblasti e-commerce od Petra Vozáka.
 
Za Sprinx jsem přispěl se svou Case Study Mountfieldu a popsal, jak jsme převzali náročný komplexní projekt jednoho z nějvětších retailerů na českém trhu a pomohli udělat z jeho e-commerce platformy silný obchodní nástroj. V závěru jsem představil i naši kooperaci s Kenticem na upgradu mailového řešení, které se ukázalo ve svých výsledcích tak úspěšné, že jej Kentico zapracovalo do verze 9 a mohou s ním tedy pracovat všichni klienti a Solution partneři.
 
Kentico Connection v Brně je za námi a nezbývá nám než poděkovat organizátorům. Jednalo se skutečně o pečlivě připravenou akci, s mnoha zajímavými řečníky a doprovodnými akcemi. Velké díky patří za skutečně vřelé přijetí v tomto krásném městě a perfektní servis a péči, které se nám dostalo. Už teď se těšíme na Connection v roce 2016!

(zdroj foto: Kentico facebook page)
Datum zveřejnění 26.11.2015 9:54:01 od | 0 komentářů
Tagy: connection, continuous, integration, kentico, mountfield, MVC
 
7
Komentáře
Příspěvek blogu momentálně nemá žádné komentáře.
 Security code

Blog

Informace ze světa e-commerce a online marketingu, s vyšším zaměřením na CMS a marketingovou platformu Kentico a její výhody v těchto oblastech.

Poslední příspěvky

  • Žádné poslední příspěvky.