ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

Trendy při akvizici zákazníků v on-line světě 2

Trendy při akvizici zákazníků v on-line světě 2

E-mailing
Newslettery zasílané e-mailem jsou jedním z nejstarších, ale zároveň stále nejúčinnějších, kanálů, bez kterého si mnozí nedokážou své podnikání na internetu ani představit. Zároveň se jedná o nejlevnější formu akvizičních kampaní, což dělá z e-mailingu populární nástroj. Velkou výhodou e-mailových kampaní je jejich personalizace. V praxi to znamená, že lze rozesílku e-mailů zaslat vybrané skupině klientů nebo dokonce jednotlivcům.
Úspěšnost e-mailových kampaní závisí nejen na kvalitě daného newsletteru, tedy jeho formě a obsahu, ale i na správném načasování rozesílky. Konverzní poměr úspěšných e-mailových kampaní se u velkých hráčů na českém trhu pohybuje okolo 0,75 %.
Zajímavostí je, že v dnešní době sociálních sítí tvoří kampaně přes Facebook, Twitter a LinkedIn pouze zlomek konverzí. Jednoduše lze tvrdit, že kvalitní PPC kampaně a propracovaný e-mailing jsou základ.

Jak zlepšit e-mailový marketing, aby opravdu fungoval?
Praktické rady a tipy, jak vylepšit váš e-mailový marketing naleznete v tomto článku.
Datum zveřejnění 15.07.2019 11:28:06 od | 0 komentářů
 
0
Komentáře
Příspěvek blogu momentálně nemá žádné komentáře.
 Security code

Blog

Informace ze světa e-commerce a online marketingu, s vyšším zaměřením na CMS a marketingovou platformu Kentico a její výhody v těchto oblastech.

Poslední příspěvky

  • Žádné poslední příspěvky.