ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

Náš projekt AXA smallcap uspěl v Kentico Site of the month

Náš projekt AXA smallcap uspěl v Kentico Site of the month
Kentico pozorně sleduje vývoj webů využívajících jejich technologie. Data sbírá, vyhodnocuje a následně vyhlašuje měsíční i celoroční TOP stránky Kentico site of the month/year. My máme radost, že náš projekt AXA Small Cap se umístil mezi nejlepšími deseti stránkami za únor. Navazujeme tak na úspěch z loňského roku, kdy se náš web pro Mountfield dostal do užšího výběru v celoroční kategorii e-commerce a úplné vítězství nebylo daleko.
Je také podstatné zdůraznit, že se nejedná o žebříček jen českých nebo evropských projektů, nýbrž jde o celosvětovou soutěž. Konkurence je tedy řádově vyšší, ale Sprinx to nijak nevadí. Při implementaci Small Cap jsme se soustředili především na originální grafiku a na přizpůsobení všem mobilním zařízením. Web je plně responsivní, tedy stoprocentně funkční na všech přístrojích a to je něco, co může většina dalších webů pouze závidět. Jsme rádi, že má díky nám společnost AXA plně funkční nástroj pro prezentaci i marketing a přejeme hodně spokojených zákazníků.

Na oceněný výsledek naší práce se můžete podívat sami zde: https://www.smallcap.axa.cz/

Jsme Sprinx, the Doers!
Datum zveřejnění 18.03.2015 10:53:25 od | 0 komentářů
Tagy: design, kentico, month, of, responsivní, site, the
 
3
Komentáře
Příspěvek blogu momentálně nemá žádné komentáře.
 Security code

Blog

Informace ze světa e-commerce a online marketingu, s vyšším zaměřením na CMS a marketingovou platformu Kentico a její výhody v těchto oblastech.

Poslední příspěvky

  • Žádné poslední příspěvky.